Tuesday, 7 May 2013

the moon embracing the sun...

dah lama xbuat hobi lama...hobi zaman anak2 dara masa bujang2 dulu...layan drama korea smp 4-5 pagi...bengkak mata2 layan nangis...hehehehehe...
dah kawin ni terbatas skit waktu...timetable pack...kadang terpaksa layan anak2 tgk cite2 diorg (upin & ipin, dora, harry potter, rio...uhhh..dah lekat dialog diorg lam kepala ibu...tiap2 hari duk menghadap yg sama....demi anak2)

last 2 week tertengok cite ni kat 8tv...trus rase minat nak ikut...apa lg...mintak abah cari cite kat online coz kat tv dah terlepas byk epi. dah...emmmm...dah jumpa apa lg...layan xingat anak2...sampai kul 2-3 pagi...yg bestnya abah pun terpaksa layan sama...hehehehheh

semalam dah abis full epi. kat 8tv...tp xjemu lagi nak tgk cite ni...lagu dia best...hheheheh...ibu mmg suka cite2 putera putri raja...kisah2 istana ni...tambah2 org korea comel2...kihkihkih...

jom layan lagu ost drama ni...siap lirik lagi...kalu sape nak layan nyanyi feeling sorang2 pun boleh...hehheheh (cam cakap kat diri sendiri je...kihkihkihkih)



No comments:

Post a Comment