Wednesday, 11 February 2015

kembali belajar

Alhamdulillah...since last few months...ibu n abah kembali ke alam sebagai pelajar kembali...this year both kami decide tuk sambung study balik as PJJ di USM...knape pilih USM...coz yurannya murah n paling penting dekat ngan tmpt bermastautin skrg....

Fuhhhh...mmg mencabar bila kembali berkomitmen sbg pelajar tua ni...ngan anak2...kerja...dh dlm keadaan ibu yg berbadan dua ni...tp alhamdulillah...berkat doa semua insan tersayang disekeliling...ibu n abah berjaya harungi dgn jayanya...mekasih xterhingga utk anak2...buah hati Alisha n Afrina...berkorban kena tinggal ngan ibu n abah sepanjang kami berkampung di USM utk intensif...sampai demam2 kakak afrina....in shaa allah semoga semuanya akan semakin mudah nanti...sama2 kita doakan...

First half dah selesai...tinggal lagi second half for this year....preparation tuk final exam awal bln 6 xlama lg...huhuhhuhuhu...ibu dh risau mana ngan nak berpantang lagi...sempat ke ibu nak study anak2...baby 'A' harap2 boleh support ibu ye...sblm ni mmg bagi kerjasama yg osem gitu...behave je dia follow ibu kesana sini...hahahaha...sayang bb

Alhamdulillah...this week dh back to routine balik...sempatla nak belek2 blog semua...kalu tak pokok pun xsempat nak tanya kabar...harum sundal malam pun ibu xsempat nak snap pic dia kembang...sedihnya...ntah bila dia nak berbunga lagi...xpelah redho aje walau keciwa...


No comments:

Post a Comment