Saturday, 12 January 2013

Blouse Muslimah

Assalamualaikum...

Kepada sesiapa yg berminat dengan blouse jeans muslimah...boleh cuci2 mata disini...ade pelbagai design yg menarik & harga semestinya amat2 berpatutan...

Layankan dulu beberapa pic: blouse jeans yg masih available...jgn tunggu lama2 nanti melepas


Details product:

* Material: Soft Denim

*Size: S/M/L/XL/2XL/3XL
Ukuran/Size
S
L
XL
2XL
Lingkaran Dada
38 cm
42 cm
45 cm
48 cm
Lingkaran Bahu
34 cm
36 cm
37 cm
38 cm
Panjang Lengan
47 cm
50 cm
50 cm
50 cm
Panjang Baju
76 cm
80 cm
80 cm
80 cm
    (makluman: size baju ini adalah satu size lebih kecil berbanding biasa, bermakna jika anda biasa memakai size L untuk baju ini anda perlu ambil size XL, manakala bg design sleevelees size adlh seperti biasa)

*Price:

Ukuran/Size
Price (RM)
S
45.00
M & L
55.00
XL & 2XL
65.00
3XL
75.00
JUBAH (L)
115.00
 (makluman: setiap harga yg dinyatakan termasuk dengan kos penghantaran/COD hanyalah untuk area sekitar alor setar sahaja)
*Payment Method
   1. Maybank
   2. BIMB


Beberapa pic baju utk tayangan...jika ingin lihat design yg lain, sila klik link diatas...








5 comments:

  1. ju gambo mane...ju pegi tak berani 2013 tu kat kolej ju...along pg dah kat gambang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. pic ju upload kat FB...ade link tu, along blh tgk...
      berani 2013 yg Dr.Azizan tu kan...xblh p ade keje

      Delete
  2. Replies
    1. maaf puan...koleksi ni semua dh sold out...

      Delete
  3. Assalamualaikum nak tnye kat sini jual blouse jeans Je ke? Dresse jeans ade x?

    ReplyDelete